Een week verder

Een week verder en wat gebeurde er veel! Afscheid nemen en een paar dagen later in dienst bij een ander waterschap. Dit keer in de polder, Lelystad om precies te zijn. Vanaf afgelopen week werk ik als junior communicatie adviseur bij waterschap Zuiderzeeland. Echt een voorrecht dat ik hier werkervaring op mag doen. Leuke collega’s en goede vooruitzichten.

Deze week was ook de start bij POSG. De introductiebijeenkomst in Den Bosch (Oeteldonk) was erg waardevol. Ik heb er uit meegenomen dat veel werkenden in hun baan rollen, zonder zich te realiseren of het dé ‘droombaan’ is. Je krijgt een kans en pakt die, maar is het echt iets wat bij je past? Samen met POSG gaan we, de aanwezigen bij de introductiebijeenkomst, op zoek naar die droombaan, een baan wat goed bij je past. Ieder op zijn eigen tempo, dus we zullen elkaar niet veel meer zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *